Dorost MSK

Vítězný vstup do turnaje

31.01.2010 21:38

MSK - Pertlotice muži    2:1 (0:0)

Svůj první zápas v zimním turnaji zvládli naši hráči vítězně.

Hrálo se na poměrně zmrzlé umělé trávě, takže nebylo vyjímku, když hráči při prudší změně pohybu upadli. V 1. půli náš tým přikoval svého soupeře na jeho polovinu, ale žádná vyloženější šance se nedostavila. Soupeř měl pouze v poslední minutě první půle šanci v podobě přímého kopu, ale vůbec z něho netrefil naší branku.

Ve druhé půli se náš soupeř trochu zvedl a byl první kdo skóroval. Když se poměrně lehce dostal útočník až na hranici velkého vápna a technickou střelou nedal Ježkovi šanci- 0:1. To naše hráče trochu nakoplo a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Bajer si naběhl na vápno, kde se po přihrávce z křídla s balonem nerozpakoval, ihned vystřelil, ovšem střela mu moc nesedla, ale po hrubce gólmana skončila v síti- 1:1. Poté měli opět šanci naši protivníci, když se záložník prokličkoval až před Ježka, ten však včasným vyběhnutím jeho šanci zmařil. Přibližně čtvrthodiny před koncem se opět prosadil Bajer, když si skvěle naběhl na kolmici od pravé lajny a tváří v tvář brankáři se zachoval chladnokrevně a míč poslal do sítě- 2:1. Pár minut před koncem si náš soupeř vypracoval další vyloženou šanci, ale Ježek společně s Pokorným nebezpečí zažehnali. Chvíli poté ukončil sudí tento zápas ve ktrerém náš tým zvítězil. I když fotbal to nebyl moc koukatelný, ale postupně se naše hra bude jistě zlepšovat, jelikož toto byl první zápas a dá se říci a práce s balonem po 2,5 měsících.

Branky: 63. a 75. Bajer

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Čečelský, Pánek - Nohynek, Vodák, Bajer, Zdobinský - Černý, Nedoma, do hry ještě naskakoval Vávra.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.