Dorost MSK

Ve Velkém Borku jsme vyhráli i navzdory vyloučení

10.05.2009 16:20

SK Slavia Velký Borek - MSK    0:2 (0:0)

V netradičním sobotním termínu jsme zajížděli na hřiště Velkého Borku. Zápas byl vyrovnaný a i když na začátku druhé půle se nechal zbytečně vyloučit Křesťan dali naši hráči dvě branky a po skvělém týmovém výkonu jsme si odvezli všechny tři body.

Průběh první půle byl jako na houpačce. Prvních 25. minut nepustili naši hráči domácí prakticky k ničemu, ale bohužel pár slibných šancí jsme zahodili. V druhé polovině poločasu přebrali iniciativu domácí hráči, ale také se nedokázali prosadit. První poločas tedy skončil bez branek.

Do druhé půle na nás domácí doslova vlétli a vybojovali si pár standardních situací z dobrých pozic, ale naše obrana byla vždy připravena. V 53. minutě se nechal Křesťan uplně zbytečně vyloučit za strčení do protihráče. Ovšem náš tým se tím ještě více semkl a domácím žádnou vážnou šanci nedovolil. V 60. minutě se naopak dostal do obrovské šance Nohynek, v samostatném úniku však trefil pouze vyběhnuvšího brankáře. V 68. minutě se opět Nohynek dostal do sólového úniku a tentokrát už se nemýlil a "jesličkami" domácímu brankáři poslal míč do sítě- 0:1. Po tomto gólu byli domácí hodně zaskočeni a naopak náš tým skvěle bránil a vyrážel k rychlým protiútokům. Většinou založenými po dlouhém výkopu Ježka. V 84. minutě se jeden takový uchytil. Nohynek byl před vápnem faulován a z následného přímého kopu se krásně trefil Pánek- 0:2. Ten prakticky rohodl utkání. Do konce už jsme v klidu pohlídali domácí akce a slavili po dobrém výkonu tři body.

Branky: 68. Nohynek, 84. Pánek

Diváci: 25

Sestava MSK: Ježek - Černý, Křesťan (53.), Čečelský, Zdobinský - Pánek, Bajer, Nohynek, Havlík (84. Najman) - Nováček (78. Tesař), Bendl (C)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.