Dorost MSK

Druhý zápas se nám už ototčit nepodařilo

07.02.2010 12:30

MSK - Kamenice muži    1:2 (0:1)

V našem druhém utkání na tomto turnaji sme narazili na Kamenici. 

Od počátku utkání jsme byli lepším týmem, bohužel jsme však své šance nedokázali využít. Zhruba po půl hodině hry fauloval zbytečně Špetlík kamenického útočníka ve vápně a sudí nařídil penaltu, kterou útočník bezproblémů proměnil-0:1. Poté ještě neproměnil dobrou šanci Nohynek a na druhé straně kameničtí neskórovali z trestného kopu. Poločas tedy skončil 1:0 v náš neprospěch.

Do druhé půle jsme vstoupili výborně, když už hned po třech minutách hry skóré vyrovnali. Zdobinský si skvěle naběhl do vápna a křížnou střelou poslal míč do sítě- 1:1. Poté naši soupeři začali zbytečně utkání vyhrocovat až sudí vyloučil jednoho z nich. Bohužel však náš soustavný tlak naši branku nepřinesl, naopak naši soupeři udeřili jako bles z čístého nebe. Po autovém vhazování se dostál útočník až do vápna, kde předložil ještě lépe postavenému spoluhráči balon před branku a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě a poslal balon do naší sítě- 1:2. Do konce utkání zbývalo 15 minut. Po celou dobu jsme soupeře nepustili z jeho poloviny, ale bohužel jsme ten kýžený gól nevstřelili. I přes porážku nám však konfrontace s mužskými týmy určitě pomůže do mistrovské sezony.

Branka: 48. Zdobinský

Sestava MSK: Ježek - Pánek, Špetlík, Čečelský, Pokorný - Zdobinský, Bajer, Vodák, Nohynek - Černý, Vávra - do hry naskakovali ještě Křesťan a Nedoma.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.