Dorost MSK

S Čelákovicemi vítězně

15.08.2010 17:30

MSK - SK Union Čelkákovice    3:1 (1:1)

V prvním domácím utkání jsme přivítali soupeře z Čelákovic. Do vedení nás poslal Vodák z penalty, ale do poločasu ještě hostě stačili srovnat. Ovšem ve druhé půli počínaje od trenéra a konče posledním hráčem hostí, začali všichni předvádět neskutečně divadlo. Zejména hostující trenér by se spíše hodil do cirkusu za to co předváděl na laivčce hostí. Do vedení nás poslal opět Vodák a nalomeného soupeře totálně zlomil Čečelský hlavičkou po rohu. Poté se hosté zmohli jen na nespočet unfair zákroků a po konečném hvizdu jsme se mohli konečně radovat z vítězství !!

Do utkání vstoupili domácí hráči lépe než hosté a vytvořili si územní převahu. Tento tlak vygradoval v 19. minutě, kdy byl Vávra ve vápně nedovoleně zastaven a sudí správně nařídil penaltu, kterou bez problémů Vodák proměnil - 1:0. Ovšem poté se začali do hry dostávat i hosté a začínali si vytvářet první šance. První přišla z přímého kopu, ale bombu hostujícího hráče Ježek zkrotil. Ve 34. minutě se dokázali hosté prosadit. Po sérii chyb v naší obranné fázi se dostal hostující forvard do vápna a přihrávku proti noze na hranici penalty našel svého spoluhráče, který cyhtrou střelou Ježkovi do protipohybu nedal šanci - 1:1. Zhruba ve 40. minutě se dostali hosté opět do velké šance, tentokráte však Ježek střelu bravurně vyrazil na rohový kop. To bylo z první půle vše.

Ve druhém poločase se hrála opět vyrovnaná partie, ale bez vyloženějších šancí na obou stranách. Ale hosté už začínali být bezdůvodně ukřivdění proti výrokům sudího. Po hodině hry, jasně srazil mimo hru domácí bek ve vápně Razáka, sudí chvíli váhal, ale pak opět správně odpískal pokutový kop! Znovu si míč postavil Vodák a opět se nemýlil - 2:1. Hosté poté začali hrát spíše snad rugby než fotbal. Do našich hráčů chodili mnohdy nevybíravými zákroky. V 78. minutě pohřbil všechny naděje hostů Čečelský, který si skvěle naskočil na centr z rohu a hlavou nekompromisně zakončil - 3:1. Do konce utkání už se skoro nehrál fotbal, protože hosté začali s neskutečným divadlem, který bavil domácí fanoušky. Do konce utkání již tedy žádná branka nepadla a tak se domácí fotbalisté mohli radovat z premiérového vítězství v krajském přeboru!

Branky domácích: 19. z pen. a 60. z pen. Vodák, 78. Čečelský

Diváků: 50
Sestava MSK: Ježek - Černý, Špetlík, Šulc, Čečelský - Nohynek (87. Nedoma), Bajer (C), Vodák, Zdobinský - Vávra, Razák (78. Fiala)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.