Dorost MSK

Kvůli zapomenutým registračkám nastoupil náš tým pouze v 10 hráčich, ale i tak svého soupeře rozstřílel !

29.05.2010 22:40

SK Sn. Poděbrady - MSK    0:5 (0:2)

Kuriozní věc se stala našemu týmu. "Bohužel jsme zapoměli registračky v Hradišti a tak museli naši hráči nastoupit na občanské průkazy, bohužel 3 hráči občanku u sebe neměli a tak jsme museli nastoupit v 10"   řekl trenér Hofman. Ovšem i tuto nemilou záležitost naši hráči zvládli na výbornou a i v oslabení svého soupeře pěti zásahy zničili !!

Již od začátku utkání jsme byli lepším týmem na hřišti a domácí i když byli v přesile si vůbec nevěděli rady s našimi hráči. Měli jsme daleko více pohybu a to domácí zdaleka vubec neměli. Ti se vlastně dostali k ohrožení naší branky pouze po standardních situacích, ale ty také nebyly bůhví jak nebezpečné pro Ježka a spol. Ve 21. minutě jsme se konečně dočkali zasloužené branky. Černý si zpracoval míč před brankou, udělal kličku brankáři, který ho však fauloval a sudí správně odpískal penaltu, kterou bezproblémů proměnil Čečelský - 0:1. Dále naši hráči hrozili, další gól padl po krásné a hlavně bleskurychlé akci. Ježek dlouhým výkopem našel přesně naběhnutého Bajera, který našel centrem před brankou Černého, který bleskurychle zpracoval a ihned pálil a od břevna zapadl míč do domácí svatyně - 0:2. Domácí ke konci poločasu trochu ztráceli nervy a snažili se naše hráče provokovat, ale ti se nenechali a dál si hráli svou hru. Do konce poločasu již branka nepadla.

Ve druhém poločase byl defacto na hřišti pouze náš tým a také přišly další góly v síti domácích. V rozmezí 56. - 63. minuty se dvakrát prakticky stejně trefil Pánek, když jeho dvě dalekonosné rány překvapily domácího gólmana, který nestihl ani jednou zareagovat - 0:3, 0:4. Po těchto brankách drželi naši hráči míč na svých kopačkách. Minutu před koncem se trefil ještě Vodák, který chytrou střelou obstřelil brankáře a zamířil přesně k tyči - 0:5. Hned poté rozhodčí ukončil toto jednoznačné utkání. V tomto utkání se ukázalo, že i v 10 hráčích jsme o třídu nad ostatními a tak náš postup do krajského přeboru je víc než zasloužený.

Branky: 56. a 63. Pánek, 21. Čečelský z pen., 39. Černý, 89. Vodák

Diváci: 15

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Čečelský, Pánek, Nedoma - Fiala, Bajer (C), Vodák, Zdobinský - Černý

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.