Dorost MSK

V Hořovicích jsme doslova vyhořeli

21.08.2010 21:30

FK Hořovicko - MSK    4:0 (2:0)

Domácí tým, který ještě minulou sezonu hrál divizi, tak nás doslova vyškolil. Náš tým decimovaný zraněními a nemocemi dostal tvrdě za vyučenou a z Hořovic si odvezl čtyřgólovou nadílku, nutno podotkout, že zaslouženou. 

Už od začátku utkání byli domácí lepším týmem a byli to oni kdo tvořil hru. Netrvalo dlouho a přišly také první šance. V těch ale naše obrana v čele s Ježkem ještě obstála. Domácím dělal problém svou aktivitou a rychlostí pouze Nohynek, ostatní jako by se báli ohrozit soupeřovu branku. Zhruba po půlhodině hry utekl po pravém křídle domácí útočník a nekompromisní ranou rozvlnil naši síť poprvé -1:0. Hned po této brance jsme si vytvořili výbornou šanci také my, ale bohužel Zdobinský z malého vápna branku minul. Poté ještě po chybně vykopnutém balonu domácím brankářem, zkoušel Nohynek střelou z dálky potrestat tuto chybu, ale bohužel také branku minul. V poslední minutě první půle se domácí radovali po druhé, když naše obrana neuhlídala standardní situaci a domácí hráč hlavou zamířil přesně -2:0. Hned poté sudí ukončil poločas.

Po důrazné domluvě od trenéra šel náš tým do durhé půle ještě s odhodláním zkusit něco s výsledkem udělat. Bohužel snaha vyšla v niveč, když domácí výborně bránili naše brejky a ještě nebezpečně útočili. Ježek ještě mnoho střel pochytal a společně s obranou dlouho držel náš tým. Ovšem v 70. minutě zachyboval střed naší obrany a domácí útočník tváří v tvář Ježkovi nedal umístěnou ranou šanci -3:0. Poté už se naši hráči spíše modlili aby už byl konec utkání. Bohužel ještě v nastaveném čase po dlouhém výkopu domácího gólmana Čečelský špatně zpracoval a bohužel tím doslova namazal domácímu forvardovi a Špetlík už ho zastavoval pouze za pomoci nedovoleného zákroku a ještě v našem vápně, takže sudí zapískal penaltu. Ježek sice vystihl stranu, ale míč těsně před jeho rukama skočil o drn a skončil v naší brance -4:0. To asi kompletovalo náš zmar v tomto utkání.

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Čečelský, Špetlík, Šulc, Kadaník (46. Nedoma) - Zdobinský, Bajer (C), Vodák (25. Fiala), Nohynek - Vávra (79. Vitmajer), Razák

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.