Dorost MSK

Sedmihorky jsme přehráli a po právu zvítězili

26.07.2009 23:00

MSK - FK Sedmihorky    3:1 (1:0)

Za krásného slunečného počasí nastoupili naši hráči k prvnímu přátelskému utkání a prvnímu utkání vubec po zahájení letní přípravy.

V tomto utkání si poprvé prozkoušel trenér Hofman varianty, kde by jaký hráč mohl hrát, ale i navzdory tomu jsme podali dobrý výkon na který se dalo určitě koukat. Naši hráči přistoupili k tomuto zápasu na 100%, za prvé to byl první zápas přípravy, takže se nabírá fyzická kondice a za druhé také hlavně z toho, že je v týmu velká konkurence a každý se chce určitě ukázat v tom nejlepším světle. První branku vstřelil ve 37. minutě Bajer pohotovou střelou z dálky, kdy překvpail vyběhnuvšího brankáře hostí- 1:0. Po tomto gólu pokračovali naši hráči hlavně v kombinační hře po zemi. Hosté se dostali k šancím jen za cenu střel z dálky a ty Ježek bezpečně chytal. První půle tedy skončila našim vedením v poměru 1:0.

Do druhé půle jsme prostřídali hodně hráčů, takže ze začátku se hosté dostávali více do šancí, ale tento jev  trval jen chvíli. Druhou naší branku vsítil kanonýr Nohynek, když se kličkou zbavil i brankáře a doklepnout do prázdné branky mu nedělalo žádný problém - 2:0. Poté se spíše hra přesunula mezi šestnáctky a šance k vidění nebyly. Až v 68. minutě se po centru Razáka dostal ve vápně k míči Zajíc a z voleje míč napálil do branky- 3:0. Na hostech byla vidět únava, jelikož tak rozsáhlý kádr neměli a nemohli tolik lidí prostřídat, tak se otevírali v jejich obraně okýnka, ale naši hráči žádnou z nabídnutých šancí nenaložili gólově. V poslední minutě jsme bohužel inkasovali, když naší obranou propadl výkop od hostujícího brankáře a sedmihorský útočník se řítil sám na Ježka, tomu nasadil dlouhou kličku, kterou se jej zbavil a míč poslal do prázdné branky- 3:1. Hned po rozehře rozhodčí ukončil zápas. Po némž jsme mohli být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou.

Branky: 37. Bajer, 58. Nohynek, 68. Zajíc

Sestava MSK 1.pol.: Ježek - Zdobinský, Špetlík, Pánek, Pokorný - Najman, Bajer, Vodák, Nedoma - Svoboda, Nohynek

Sestava MSK 2.pol.: Ježek - Křesťan, Zdobinský, Pánek, Černý - Razák, Volský, Bajer (75. Vodák), Vávra - Vitmajer, Nohynek (60. Zajíc, 75. Nohynek)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.