Dorost MSK

Pohodová výhra nad Všechlapy

03.05.2009 23:38

MSK - Sokol Všechlapy    4:0 (2:0)

Toto utkání jsme měli skoro celé ve vlastní režii. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale naše obrana v čele s Ježkem si věděla rady. V první půli jsme dali dvě branky po krásných akcích. A ve druhém poločase jsme přidali další dvě a bylo rozhodnuto.

Již od počátku utkání byl náš tým lepším na hřišti. Bohužel jsme si nedokázali vypracovat vážnější šanci. A tak se dá říci, že z první vážnější šance jsme skórovali. Ve 21. minutě si to Nohynek, jak už je jeho zvykem, namířil přímo mezi tři obránce hostů a svou rychlostí jim utekl a tváří v tvář brankáři mu nedal žádnou šanci a tvrdou střelou rozvlnil síť- 1:0. Ve 26. minutě měli šanci hosté, když rychlým protiútokem se dostal všechlapský útočník až do vápna, ale jeho střela mířila těsně vedle Ježkovy svatyně. Byla to však jen ojedinělá šance hostů. Po pár našich neproměněných šancích jsme se chvíli před poločasem prosadili po druhé. Ve 39. minutě našel Čečelský nádherným pasem rozeběhnutého Pánka za hostující obranou, ten se řítil sám na branku a nezaváhal a poslal míč do sítě- 2:0. Do poločasu jsme drželi míč ve své moci, a tak jsme mohli jít do šaten spokojeni.

Ve druhém poločase už bylo na našich hráčích znát malé uspokojení a tím se otevírali šance i pro hosty. Ovšem dvě střely v rozmezí 52. a 57. minuty nemohly Ježka ohrozit, protože obě šly přesně do prostřed branky. V 62. minutě měl 100% příležitost Bendl, ale v samostatném průniku trefil pouze gólmana hostí od kterého se míč odrazil do bezpečí. V 68. minutě se hosté dočkali gólu, ale kvůli postavení mimo hru nemohl být uznán. V 72. minutě jsme dali rozhodující gól. Nováček se probil do vápna, kde byl faulován. Následný pokutový kop zahrával právě Nováček a i když trochu se štěstím, tak míč skončil v brance- 3:0. Po tomto gólu už se utkání spíše dohrávalo, protože už bylo rozhodnuto. V 88. minutě jsme přidali ještě další branku. Tentokráte se po našem rohu nejvýše vyšponoval Bendl a hlavou zamířil přesně k tyči- 4:0. Krátce po této brance sudí ukončil utkání.

Branky: 21. Nohynek, 39. Pánek, 72. Nováček (pen.), 88. Bendl

Diváci: 40

Sestava MSK: Ježek - Černý, Čečelský (68. Najman), Křesťan, Zdobinský - Pánek, Bajer, Nohynek, Havlík - Nováček (74. Tesař), Bendl (C)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.