Dorost MSK

Z rozhodnutého utkání jsme udělali zbytečné drama

30.08.2009 21:40

MSK - FK Brandýs-Boleslav B    4:3 (3:1)

Do tohoto utkání jsme vstoupili výborně, když už v 15 vteřině skóroval Vávra. Ve 30. minutě jsme vedli 3:0, ale poté z tohoto utkání udělali naši hráči zbytečné drama. Naštěstí dotažené do vítězného konce.

Do utkání jsme vstoupili fantasticky, když už po 15. vteřinách hry se nepovedl zrovna podle představ centr Vávrovy, ale k údivu všech včetně hostujícího brankáře zapadl přímo do branky -1:0. To naše hráče výrazně uklidnilo a měli jsme více ze hry. O pár chvil později se opět řítil do šance Vávra, tentokrát už účelně přehazoval gólmana, ale balon skončil pouze na břevně, ale Najman skvěle četl hru a odražený míč umístil hlavou do prázdné branky- 2:0. Hosté byli jako zmražení po dvou rychlých gólech v jejich síti, ale ještě nevěděli, že ve 30. minutě inkasují další branku. Skvěle zahraný roh od Zdobinského jen lehce lízl hlavou Vodák a hustijící brankář byl bez šance- 3:0. Teď už by si skoro každý mohl říct, že je prakticky rozhodnuto, ale velmi by se mýlil. Chvíli před poločasem podcenila naše obrana dlouhý výkop brankáře a zastavila šanci hostí pouze za cenu faulu v těsné blízkosti vápna. Z této standardky hosté snižili na 3:1. To byla samozřejmě studená sprcha pro naše hráče a ti se modlili, aby rozhodčí co nejdříve ukončil poločas. Naštěstí se tak stalo a poločas tedy skončil za našeho vedení 3:1.

Do druhé půle na nás hosté vlétli a naše defenziva začala vyrábět chyby. V 56. minutě po chybě na polovině hřiště si hosté vypracovali dobrou šanci a tu také tvrdou střelou z hranice vápna brandýský útočník proměnil - 3:2. Tento gól samozřejmě hosty ještě více usadil do sedla. Naštěstí však po pár minutách po standardní situaci Zdobinského ve vápně nejlépe zorientoval Černý a z voleje se trefil do protipohybu brankáře -4:2. Naši hráči se samožřejmě po tomto gólu uklidnili a začli opět kombinovat a více držet míč na svých kopačkách. Bohužel však deset minut před koncem vyrobil hrubku gólman Ježek, když šel příliš pomalu k balonu a hostující útočník byl u něj dřív a jen si píchl balon a zavěsil do prázdné branky -4:3. V 86. minutě měli hosté 100% šanci, ale právě Ježek brilantním zákrokem napravil svou předešlou chybu a hostujícího útočníka vychytal! To byl rozhodující okamžik utkání a po tom už jsme dá se říci v poklidu vítězství uhlídali! 

Branky MSK: 1. Vávra, 19. Najman, 30. Vodák, 62. Černý

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Zdobinský Špetlík, Pánek (48. Pokorný), Černý (73. Křesťan) - Vávra, Bajer (C), Vodák, Nohynek - Najman (57. Vitmajer), Svoboda (79. Nedoma)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.