Dorost MSK

Pěčice jsme popravili gólem v poslední minutě !

08.11.2009 19:28

MSK - Sokol Pěčice    2:1 (1:0)

V posledním domácím utkání v podzimní části jsme přivítali velmi těžkého soupeře Pěčice. Zápas to byl hodně vyrovnaný. Zhruba po půl hodině jsme šli do vedení po brance Zdobinského. Bohužel hned v 1. minutě druhé půle vyrovnal Bulíř. Štěstí se však nakonec usmálo na nás, když v poslední minutě skončil Vodákův roh v brance hostí !

Utkání začalo poměrně opatrně bez vážnějších šancí. Na obou stranách byly pouze náznaky šancí. První vážnější šance přišla asi po dvaceti minutách hry a měl jí Nohynek, kdy se řítil sám na hostujícího brankáře, ale bohužel nedal. Po chvíli jsme měli další šanci a ta už byla gólová, kdy Zdobinský se dostal k odraženému balonu a z dálky trefil přesně horní růžek hostující branky -1:0. Poté se také osmělili hosté a hlavně útočné dou Bulíř - Král nám dělalo velké problmémy. Druhý jmenovaný trefil po samostatné akci po půlhodině hry břevno Ježkovi branky! Do konce poločasu jak na jedné či druhé straně už žádná velká šance nepřišla a tak do šaten jsme šli spokojenější my.

Vstup do druhé půle se nám však hrubě nevydařil. Hned po půl minutě využil nedůrazu naší obrany ve vápně tvrdou umístěnou střelou Bulíř, který nedal Ježkovi šanci- 1:1. To naše hráče hodně srazilo a naopak hosté byli na koni a byli lepším týmem. Přibližně po deseti minutách druhé půle si řítil opět Bulíř do obrovské šance, ale tentokrát ho Ježek vychytal. Hosté hrozili hlavně z rychlých přechodů do útoku, které naše obrana nestíhala zastavovat, ale naštěstí se žádná akce neujala. Postupem času jsme začali soupeře zase tlačit my. V 70. minutě trefil střelou z dálky Pánek tyč! Poté další naše pokusy se nám nepodařilo dotlačit do branky. Až v 90. minutě jsme vybojovali rohový kop, který se Vodákovi příliš nepovedl, ale hostující Konejl na přední tyči míč netrefil a z klubka hráčů před brankou se míč odrazil do branky -2:1!!! Hned po rozehrávce sudí utkání ukončil. Mohli jsme se tedy radovat z veledůležitých tří bodů !!

Branky: 25. Zdobinský, 90. Vodák - 46. Bulíř

Diváci: 45

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Volský, Pánek - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Zdobinský - Vávra (83. Razák), Černý

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.