Dorost MSK

Krnsko jsme přejeli, i když výkon ještě nebyl zdaleka nejlepší

23.08.2009 23:15

FK Krnsko - MSK    0:6 (0:2)

Naši hráči vstoupili do sezony drtivým vítězstvím na půde Krnska. Trenér Hofman byl spokojen s výsledkem, ale s výkonem ještě tak uplně ne a je stále co zlepšovat. Po trochu nervózním začátku jsme se pak po dvou gólech Vodáka oklepali a hráli v daleko větší pohodě. 

Vstup do utkání jsme měli daleko aktivnější než domácí, kteří vsázeli pouze na dlouhé odkopy od vlastní branky a na protiútoky, ale to se jim podařilo jen minimálně. Prakticky po celé utkání jsme byli lepším týmem, i když ještě jsme ani zdaleka nehráli v optimální formě a pohodě. Hned v úvodu promarnil Nohynek dobrou příležitost, když špatně trefil centr z pravé strany a branku minul. Ve 29. minutě jsme se však již dostali do touženého vedení. Vodák skvělou křížnou ranou z vápna otevřel skóré utkání 0:1. Chvíli poté si opět Vodák skvěle naběhl na Zdobinského centr a zkušeně přeloboval domácího brankáře a poslal míč do sítě 0:2. Domácí si vypracovali také jednu příležitost, ale v Špetlík stihl zblokovat ránu domácího utočníka a Ježek v klidu lapil. Do konce poločasu se již nic významného nestalo.

Vstup do druhé půle nám vyšel výborně hned po chvíli se Vávra dostal dříve k centrovanému balonu než domácí brankář a pohodlně zakončil do prázdné branky 0:3. Po pár minutách bylo ještě veseleji. Svoboda si skvěle připravil míč na střelu a nádhernou ranou do šibenice navýšil skóré na 0:4. To už s námi domácí fyzicky moc nestačili a tak jsme si vypracovávali více a více šancí. V 60. minutě neuvěřitelně spálil Vávra obrovskou šanci, kdy opět předskočil brankáře a už běžel na prázdnou branku, ale trefil pouze tyč! O pár minut později, ale už mířil správně a po samostatném úniku chladnokrevně skóroval 0:5. Trenér Hofman dal šanci i všem hráčům z lavičky a tak hra trochu ztratila tempo, avšak jsme dokázali ještě jednou skórovat. Nohynek se ve vápně uplně nekrytý počkal na odražený balon a v klidu ho umístil k tyči bezmocného brankáře 0:6. Poté už utkání žádné šance nenabídlo a tak jsme splnili první úkol v této sezoně a odvezli si tři body za vítězství !

Branky: 29. a 37. Vodák, 48. a 68. Vávra, 53. Svoboda, 76. Nohynek

Diváci: 25

Sestava MSK: Ježek (82. Melich) - Zdobinský (58. Pokorný), Špetlík, Volský, Černý - Vávra, Bajer (C), Vodák, Nohynek - Najman (53. Vitmajer), Svoboda (64. Nedoma)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.