Dorost MSK

S Čejeticemi bez branek

06.06.2010 22:15

MSK - Čechie Čejetice    0:0 (0:0)

Utkání prvních dvou týmů tabulky se hrálo za velkého vedra. Náš tým v něm měl převahu, ale bohužel bez gólového efektu. Škoda nevyužitých šancí, ale i tak se určitě za svůj výkon nemusíme stydět.

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Naši hráči však postupně začali získávat iniciativu na svou stranu a také přišly šance. Nejprve Černý vybojoval balon na hostujícím brankáři, vracel míč před odkrytou bránu, kde byli bohužel jen hostující obránci. Po půlhodině hry hostující brankář vykopl přímo na nohu Bajera, který si zpracoval a zkusil překvapit střelou z dálky, ale gólman hostí napravil svou chybu a míč vyboxoval na roh. V dobré příležitosti byl ještě Černý, ale jeho střeu "koníčkem" vyrazil brankář nad branku. Hosté se dostávali k naší bráně spíše po standardních situacích, ale střely nebo centry z nich nebyly přesné a vše v klidu odvrátila naše obrana. Do konce poločasu se již nic nestalo.

Ve druhé půli jsme chtěli soupeře zatlačit k vápnu a vstřelit rychlý gól, ale bohužel naše šance ztroskotávaly na naší nešikovnosti nebo čejetičtí byli důreznější a míč odvrátili. Největší šanci utkání měl Černý, když dostal skvělou přihrávku od Vodáka a běžel sám na brankáře, který ho však skokem pod nohy vychytal. Hosté poté také zahrozili, kdy centr z levé strany mířil na nepochopitelně osamoceného útočníka ve vápně, ale Ježek s vypětím všech sil stačil ještě konečkami prstů míč přizvednout a hostující útočník poté na dlouho nohu mířil hodně vedle naší svatyně. Ke konci utkání už byla na hráčích znát únava z velkého vedra a tak tempo polevilo. Ovšem ještě chvíli před koncem jsme měli dobrou příležitost v podobě trestného kopu v blízkosti hostujícího vápna, bohužel však Vodákova střela nebyla tak důrazná a brankář v klidu chytil tento pokus. Poté měli ještě hosté pár standardních situací, ale naše obrana žádnou chybu neudělala a tak jsme se s Čejeticemi rozešli smírně bez branek.

Diváci: 40

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Nedoma (72. Fiala) - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Zdobinský - Černý, Vávra

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.