Dorost MSK

I přes ne moc povedený výkon jsme Velký Borek v klidu porazili

26.04.2010 20:15

MSK - SK Slavia Velký Borek    4:1 (3:0)

V tomto utkání jsme moc fotbalové krásy sice nepředvedli, ale vyhráli jsme určitě zaslouženě.

Utkání začalo v trochu ospalém tempu a bez vážnějších šancí na obou stranách. První vážnější šance přišla až po 25. minutách hry a hned jsme z ní skórovali. Nohynek skvěle potáhl míč po levém křídle stříleným centrem našel před prázdnou brankou Vávru, kterému už nedělalo žádný problém uklidit míč do prázdné hostující svatyně - 1:0. O pár minut později znovu Nohynek utekl na levém křídle a znovu poslal střílený centr před hostující branku, kde tentokráte našel volného Vodáka, který stejně jako Vávra trefil v klidu prázdnou branku - 2:0. Poté naši hráči drželi míč na svých kopačkách a hosté se do šancí dostávali jen sporadicky. Chvíli před koncem poločasu přišla opět Nohynkova chvíle, kdy opět jako v předchozích případech upláchl svému strážci na levém křídle a tentokráte si jeho střílený centr srazil do vlastní branku hostující obránce - 3:0. Do konce poločasu si ještě vypracovali šanci hosté, ale zakončení hostujícího útočníka skončilo vedle branky.

Druhá půle se nesla ve stylu, že naši hráči v klidu drželi míč na kopačkách a hlídali si pohodlný náskok, parkrát jsme ovšem až moc chtěli kombinovat a hosté se dostávali do nebezpečných šancí. Nejprve po hlavičce hostujícího útočníka dobře postavený Ježek, vyrazil nohou na roh. A o pár minut později Ježek vyrazil na roh přímý kop z blízkosti našeho vápna. Následovala ještě jedna větší šance hostů, ale to prozměnu odvrátil Špetlík do bezpečí. V 71. minutě však Vávra utnul všechny naděje hostů k nějakému zdramatizování. Po Vodákově dalekonosné ráně neudržel gólman hostí míč a Vávra skvěle dobíhal a dorazil míč do branky - 4:0. Bohužel v 85. minutě jsme kapitulovali, kdy z brankové čáry našel zpětnou přihrávkou svého osamoceného spoluháče velkoborský útočník, který překonal Ježka - 4:1. Do konce utkání se již nic vážného nestalo a tak jsme mohli slavit další vítězství!!! I když trochu utrápené, ale i to se plnohodnotně počítá a náš náskok na čele tabulky nyní činí již 8 bodů !!

Branky: 25. a 71. Vávra, 32. Vodák, 42. Nohynek

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Zdobinský - Nohynek (77. Čečelský), Bajer (C), Vodák, Vávra - Černý (64. Fiala), Nedoma (53. Křesťan)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.