Dorost MSK

Utrápené vítězství s Milovicemi

10.05.2010 21:45

MSK - AFK Milovice    3:0 (1:0)

Toto utkání opravdu moc krásnou podívanou nenabídlo. Naši hráči sice byli stále s míčem na kopačkách, ale přes defenzivu hostí se dostávali jen těžko, ovšem ve třech případech jsme se mohli radovat z gólů a tak jsme vyhráli spíše utrápeně "jen" 3:0.

Na začátku utkání byli hosté důrazní a talčili se k naší brance, ovšem bez nějakého ohrožení. Naši hráči nemohli najít recept na bojovnost soupeře. Když ve 13. minutě jsme konečně našli způsob. Vodák skvěle zahrál rohový kop přesně na Špetlíka, který hlavou poslal míč do branky - 1:0. Bohužel jsme si pak asi mysleli, že tam góly napadají samy, ale opak byl pravdou. Naši hráči málo stříleli a spíše vymýšleli složité kombinace a samostatné průniky, které nevedli přes hostující pevnou obranu. Prosazovali jsme se pouze po standardních situacích, kdy opět Špetlík se málem zapsal do střelecké listiny, ale bohužel jeho ráně stálo v cestě břevno! Poté ještě Černý měl dvě dobré příležitosti, ale bohužel pálil vysoko nad. V první půli již tedy žádná branka nepadla.

Do druhé půle jsme vstoupili skvělým způsobem, kdy už po pár vteřinách hry jsme dali druhý gól. Po jednoduché narážečce na velkém vápně se ke střele dostal Vodák, jeho střelu ještě hostující gólman vyrazil, ale na dorážku Černého už byl krátký - 2:0. Ale ani tato rychlá branka hostující obranu nerozložila a dále skvěle bránili. Po neustálém obléhání soupeřova vápna jsme opět nedokázali vymyslet cestu ke gólovému zakončení. Naše bezradnost trvala až do 84. minuty, kdy si z křídla seběhl s míčem na střed hřiště Zdobinský a nekompromisní ranou z vápna rozvlnil síť hostující branky - 3:0. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak jsme mohli slavit další vítězství. Ovšem tento zápas nám byl velkým varováním, že i když byl soupeř ze dna tabulky, tak ho není vůbec radno podceňovat. V praxi si to můžeme ověřit hned příští týden, kdy zajíždíme do Všechlap, které se nacházejí na předposledním místě tabulky!

Branky: 13. Špetlík, 46. Černý, 84. Zdobinský

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Čečelský, Zdobinský - Fiala (75. Altman), Bajer (C), Vodák, Křesťan (67. Razák) - Černý (52. Vávra), Nedoma (85. Pánek)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.