Dorost MSK

S Luštěnicemi to byla jasná záležitost

12.04.2010 18:30

MSK - Luštěnice    5:0 (2:0)

V tomto utkání jsme jasně dominovali a Luštěnice jsme nepustili k ani jedné střele na branku.

Do utkání jsme vstoupili skvělým způsobem, když už ve 3. minutě využil zaváhání luštěnického brankáře Vodák, když si chytře všiml, že je daleko od branku a z dálky ho přehodil- 1:0. Naši hráči soupeře nepustili ani do nějakého náznaku ohrožení naší branky. Zhruba po čtvrthodině hry spálil obrovskou šanci Čečelský, kdy se po rohovém kopu octl sám neatakovaný pár kroků od branky, ale bohužel branku přestřelil. Po půlhodině 1. poločasu jsme se ale mohli radovat podruhé, když si Černý skvěle naskočil na centr a hlavou zavěsil - 2:0. Do konce poločasu už branka nepadla.

Do druhé půle na nás chtěli hosté vletět, ale jejich akce měli jepičí život a ani jednou se Ježek v brance nemusel o své čisté konto strachovat. Po dvaceti ospalých minutách ve druhé půli nás probudil Pánek svým krásným sólem zakončeným tvrdou ranou do branky hostů - 3:0. Po tomto gólu měli naši hráči šanci za šancí, ale ujala se až ta ze 76. minuty, kdy se opět prosadil Černý, který osvědčil svůj střelecký instinkt a byl ve správný čas na správném místě a pohodlně uklidil míč do branky- 4:0. Poté se už utkání spíše dohrávalo, ovšem do velké šance se dostal Nedoma, ale v dobré pozici trefil jen nohy vyběhnuvšího brankáře. V 85. minutě si skvěle za obranu naběhl Nohynek a svůj samostatný nájezd zakončil mazácky, kdy se kličkou zbavil brankáře a míč uklidil do prázdné branky- 5:0. Do konce utkání se již nic nestalo a tak naši hráči mohli slavit další velké domácí vítězství.

 

Branky: 29. a 76. Černý, 3. Vodák, 66. Pánek, 85. Nohynek

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Čečelský - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Zdobinský (51. Křesťan) - Vávra (56. Fiala), Černý (77. Nedoma)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.