Dorost MSK

Můžeme slavit D. Bousov jsme porazili !!!

23.05.2010 20:00

MSK - Dolnobousovský SK    4:0 (3:0)

Poslední krůček k postupu jsme udělali touto výhrou, která nám zajišťuje již 4 kola před koncem 1. místo v tabulce !!! V první půli jsme poslali soupeře třemi góly do kolen a ve druhém poločase jsme již jen korunovali náš uspěch!!!

Z počátku utkání byl náš výkon trochu neurovnaný, ale vše to změnila 10. minuta, kdy hostující obránce velkou hrubkou doslova zpracoval míč ve vápně Nohynkovi, který se nerozpakoval a hned z první napálil míč do branky - 1:0. Tento gól naše hráče hodně zklidnil. Po dvaceti minutách hry však měli velkou šanci hosté, když se dostali až k blízkosti našeho vápna a bousovský záložník svou střelou orazítkoval spojnici Ježkovy brány. To bylo od hostů však všechno. Po půlhodině hry opět hostující obrana zachybovala, když nerozvážnou rozehrávku uvnitř vápna zachytili Černý a naservíroval na zlatém podnose před prázdnou branku Vávrovi, kterému už nedělalo problém ji trefit - 2:0. Do konce půle jsme byli jediným týmem na hřišti. V poslední minutě prvního poločasu se lehce dostal Černý s balonem do vápna a jeho křížná rána skončila v hostující síti - 3:0. Hned vzápětí rozhodčí ukončil poločas.

Ve druhé půli trenéři prostřídali a trochu to bylo na naší hře znát, když si i pár šancí vytvořili hosté. Ovšem všechny vyřešila v klidu naše obrana v čele s Ježkem. Jediný gólový okamžik druhé půle přišel v 69. minutě, kdy Vodák se skvělou kličkou uvolnil na brankové čáře a před brankou našel osamoceného Nedomu, který poslal míč do odkryté branky - 4:0. Po tomto gólu se už utkání více méně dohrávalo a tak jsme si v klidu dokráčeli pro tři body, které nám již zajišťují 1. místo v tabulce do konce sezony!!!

Branky: 10. Nohynek, 30. Vávra, 45. Černý, 69. Nedoma

Diváci: 40

Sestava MSK Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek (46. Altman), Čečelský - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Zdobinský (52. Křesťan) - Černý (55. Nedoma), Vávra (66. Fiala)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.