Dorost MSK

S Byšicemi vítězně

13.09.2009 21:00

MSK - Vitana Byšice    3:0 (2:0)

V tomto utkání se ukázaly Byšice jako kvalitní soupeř. Náš výkon už byl v mnoha ohledech lepší než v minulých utkáních. Zejména tedy v obranných řadách. První půli jsme vyhráli po gólech Vodáka a Vávry 2:0, ale ještě pár šancí jsme neproměnili. V druhé půli dal Bajer výsledku konečnou podobu.

Již od začátku utnání nám bylo jasné, že soupeř nebude ani zdaleka jednoduchý. Parkrát také provětral naše obranné řady, ale bez vážnějšího zakončení. Naši hráči, také dlouho nemohli najít ten správný cíl. Ve 20. minutě však Vitmajer vyhrál důležitý souboj s hostujícím obráncem a připravil šanci pro Vodáka, který se tváří v tvář gólmanovi nemýlil - 1:0. Po gólu jsme měli míč daleko více na svých kopačkách než-li soupeř a to také vyústilo v druhou naší branku, kdy se v podobné situaci jako předtím Vodák, trefil kanonýr Vávra- 2:0. Do konce poločasu neproměnil obrovskou šanci ještě Nohynek, kdy po samostatném úniku pálil do boční sítě. Hosté měli také jednu dobrou příležitost a to  přímého kopu z výhodné pozice, ale Ježek přízemní ránu zlikvidoval.

Hned od začátku druhé půle nás chtěli hosté zatlačit, ale moc se jim to nepovedlo. Ovšem dvě šance si vytvořili, nejprve po průniku z pravé strany trefuje byšický útočník boční síť a poté Ježek křížnou ránu chytá. Následně jsme zase diktovali tempo po většinou my. V 59. minutě přišla pěkná kombince na jejímž konci stál Bajer, který pohotovu ranou z hranice vápna skóroval -3:0. Za tohoto stavu již trenér Hofman prostřídal naše řady. Skvělé oživení ofezivy přinesl Svoboda, který se dostal do slibné šance, ale branku minul. Pár minut před koncem zahrozili hosté, ale střela hlavou skončila nad naší brankou. Po konečném hvizdu jsme se mohli radovat s dalších tří bodů.

Branky: 20. Vodák, 31. Vávra, 59. Bajer

Diváci: 60

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Černý - Vitmajer (72. Svoboda), Volský (69. Křesťan), Bajer (C) (81. Najman), Nohynek - Vávra  (87. Nedoma), Vodák

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.