Dorost MSK

Velký Borek jsme rozstříleli

22.09.2009 20:37

SK Slavia Velký Borek - MSK    1:5 (1:2)

Po katastrofálním začátku utkání, kdy jsme již v 5. minutě inkasovali z penalty, jsme se po půl hodině hry probrali a domácí nám nestačili. Do poločasu otočil skóré dvěma góly Vodák. A po přestávce jsme byli již jasně lepším mužstvem a na brankách se podíleli Bajer, Černý a na konečných 5:1 uzavřel Volský.

Do utkání jsme vsoupili strašlivým způsobem. Naši hráči hráli jako by se jim nic nemohlo stát a hned v 5. minutě nám domácí ukázali, že takhle to dál nepujde. Domácí útočník pronikl středem naší obrany a Špetlík ho zastavil jen za cenu faulu. Možná byl mimo vápno, ale sudí nařídil pokutový kop, který domácí hráč bezpečně proměnil- 1:0. Poté si domácí vytvořili ještě pár šancí, ale už bez výraznějšího zakončení. Postupně se naši hráči začali osmělovat a výsledkem nám byl vyrovnávací gól. Z dobrých 30 metrů se trefil nádhernou střelou z přímého kopu Vodák -1:1. To naše hráče doslova nakoplo a domácí rázem byli skoro bez šancí. Zvláště když o deset minut později po skvěle sehrané standardní situaci strhl Vodák vedení na naší stranu- 1:2. Do konce poločasu se již nic významného neudálo.

Druhá půle už byla jasně v naší režii. Po pár nevyužitých šancích se po chybě domácího brankáře, který neudržel balon, trefil kapitán Bajer do prázdné branky -1:3. Naši hráči i nadále předváděli oku lahodící kombinace bohužel však někdy zbytečně překombinované. Po hodině utkání opět zachyboval domácí gólman, když podběhl centru z rohového kopu, toho bezezbytku využil Černý a hlavičkou do prázdné branky ještě navýšil skóré- 1:4. Poté se hra odehrávala spíše u prostřed hřiště, ale více ze hry měli stále naši hráči. V 81. minutě uzavřel skóré utkání hlavou do prázdné branky Volský, když ho centrem krásně našel Nohynek -1:5. Do konce utkání ještě zahodily "tutovky" Vodák s Volským, ale to nic nemění na tom, že jsme toto utkání zvládli na výbornou !

Branky: 26. a 38. Vodák, 53. Bajer, 61. Černý, 81. Volský

Diváci: 40

Sestava MSK: Ježek - Černý, Špetlík, Pánek, Pokorný (83. Křesťan) - Nohynek, Volský, Bajer (C), Zdobinský (25. Vitmajer) - Vávra (75. Svoboda), Vodák (85. Najman)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.