Dorost MSK

Milovicím jsme nasázeli půltucet branek

04.10.2009 14:30

AFK Milovice - MSK    0:6 (0:3)

V tomto utkání jsme domácím povolili pouze jednu střelu na branku za celé utkání. Byli jsme jasně lepší a zaslouženě vyhráli vysoko 6:0, i když pár dalších gólů jsme nedali. 

Již od začátku utkání bylo jasné kdo je na hřišti pánem. NAši hráči neustále obléhali vápno domácího týmu, ti se bránili jen za cenu "bezhlavých" odkopů. Domácí se prakticky nedostali ani za půlku hřiště. Naší převahu jsme zužitkovali až po 20. minutách hry, kdy se ve vápně prosadil Vodák - 0:1. Náš tlak nadále trval a a tvořili jsme si další a další šance. A ve 35. minutě opět Vodák po skvěle zahrané standardní situaci zvýšil -0:2. Hned po rozehře se však domácí z ničeho nic dostali do obrovské přiležitosti, jenže domácí kapitán který se ocitl sám před Ježkem centrovaný míč trefil, tak že skončil daleko vedle naší branky. Byla to však ojedinělá akce domácích. Těsně před poločasem našel Nohynkův střílený centr před prázdnou brankou Zdobinského, který s klidem poslal míč do sítě - 0:3. Poločas tedy naši hráči vyhráli 3:0.

Druhé půle pokračovala v trendu té první. Nejprve spálil obrovskou šanci Vodák, ale za pár minut zvýšil skóré Nohynek, který tvrdou ranou k tyči zavěsil- 0:4. Po tomto gólu zahodili naši hráči minimálně pět obrovských šancí na skórování. Přibližně po hodině hry přišla jediná a také poslední střela na naší branku, když z přímého kopu z dobrých 30-ti metrů vyzkoušel domácí hráč pozornost Ježka, který však střelu bezproblémů chytil. V 67. minutě dal svůj druhý gól v utkání Nohynek, když chytře umístěnou ranou nedal domácímu brankáři šanci- 0:5. Stále jsme však pokračovali v trendu neproměnování velkých příležitostí. Deset minut před koncem pečetil skóré doraženou střelou Vávra -0:6. Po konečném hvizdu sudího jsme se mohli radovat ze zaslouženého vítězství, které však mohlo být mnohem vyšší, ale důležité je, že jsme nepřipustili žádné drama a v klidu si dokráčeli pro tři body.

Branky: 20. a 35. Vodák, 51. a 67. Nohynek, 43. Zdobinský, 79. Vávra

Diváci: 20

  Sestava MSK: Ježek - Černý, Špetlík, Vávra, Pánek (56. Pokorný) - Svoboda (46. Razák), Volský (71. Křesťan), Bajer (C), Zdobinský - Nohynek, Vodák

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.