Dorost MSK

Z Brandýsa jsme si přivezli bod

04.04.2010 14:30

Brandýs-Boleslav B - MSK    1:1 (1:1)

Tento zápas hraný na ne moc kvalitním hřišti, byl celkem vyrovnaný. První jsme kapitulovali my, ale hned vzápětí vyrovnal Černý. Ve druhé půli se do hry vložil i rozhodčí a vyvrcholením byla penalta, kterou ovšem Ježek bravurně zlikvidoval.

Do utkání vstoupili lépe domácí, když nás svou kombinační hrou nechtěli pustit k míči, paradoxně jsme to však byli my, kdo měl šance a to hned tři. Dvakrát se k nebezpečné střele dostal Černý, ale domácí gólman chytil. Poté se v obrovské šanci octl Vávra, jenž utíkal sám na brankáře, ale bohužel trefil jeho nohy. Poté se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. Zhruba po 25. minutách hry si však domácí vypracovali brankovou příležitost, když střední záložník šikovně našel svého spoluhráče, který byl uplně nekrytý na vápně a ten tváří v tvář nedal Ježkovi šanci - 1:0. Ovšem hned následující minutu vybojoval Černý na brandýském stoperovi míč, kličkou se zbavil gólmana a zakončil do prázdné branky - 1:1. Domácí hráče tento průběh zaskočil a chvíli jakoby nevěděli co mají hrát, bohužel jsme si však žádnou větší šanci nevytvořili. To bylo z první půle vše.

Do té druhé na nás opět domácí vlétli, ale nic ze svého tlaku nevytěžili. Bohužel se postupem času začal do hry vkládat rozhodčí, který očividně domácím pomáhal. Fauly na naše hráče okolo pokutového území domácích nechával bez povšimnutí a naopak na druhé straně pískal opravdu vše. Spoustu našich hráčů napomenul žlutou kartou. Zhruba po hodině hry jsme si vytvořili dobrou příležitost, kdy Ježkův dlouhý výkop našel za obranou Černého, který se snažil domácího gólmana přehodit, ale bohužel nedal takovou sílu do střely a gólman míč stáhl ze vzduchu. V 69. minutě přišel vrcholný výrok sudího, který odpískal penaltu ve prospěch domácího týmu, kdy brandýský útočník křižovaný Pokorným a Špetlíkem padl jako podťatý na trávník s výkřkem a rozhodčí mu to doslova "sežral". Ovšem pravda se ukázala, když Ježek bravurně penaltu zlikvidoval ! Poté si ještě každý z týmů vypracoval jednu dobrou příležitost. Nejprve domácí přímý kop z dobré vzdálenosti, ale přízemní střela Ježka nepřekvapila. Na druhé straně po krásném centru Nohynka zaváhal Zdobinský, kdy mohl hned v "voleje" napálit balon na branku, místo toho však volil zpracování a následný centr, který však nikoho z našich nenašel. Po konečném hvizdu sudího jsme se tedy rozešli s Brandýsem smírně  1:1.

Branka: 26. Černý

Diváci: 30

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Čečelský - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Křesťan (46. Zdobinský) - Černý (86. Nedoma), Vávra (76. Fiala)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.