Dorost MSK

Derby ovládl náš tým !!!

02.05.2010 22:00

SK Bakov n. Jiz. - MSK    0:2 (0:1)

Toto utkání se hrálo před skvělou diváckou kulisou a určitě se muselo divákům líbit. Oba týmy předváděli pěkný fotbal. Náš tým byl však o něco lepší a hlavně dal dva góly na které Bakovští nenašli odpověd ani jednou a tak v prestižním derby jsme uspěli my!!!

Začátek utkání byl trochu opatrnější a hrálo se spíše uprostřed hřiště. První střelu vyslal bakovský Mlynka, ale ta minula Ježkovu branku. Přibližně po 20. minutách hry jsme měli velkou šanci my. Nohynek svým typickým způsobem potáhl míč z levé lajny do vápna, kde stříleným centrem hledal Vávru, ten byl ovšem zablokován a míč se odrazil před téměř odkrytou branku, u dorážku byl první Zdobinský, ale jeho střela šla pouze do tyče Loudovy brány. Od této šance jsme měli více míč na kopačkách a ve 34. minutě to přišlo. Zdobinský si skvěle naběhl do vápna na křížný pas, po zpracování si přehazoval Zahrádku, který zahrál viditelně rukou a sudí neváhal a zapískal penaltu. Tu s přehledem proměnil Špetlík - 0:1!! O pár minut později šli do rychlého protiútoku bakovští, ale Špringer špatně zpracoval balon na vápně a naše obrana poslala míč do bezpečí. Vážnější šance se už v první půli nezrodila.

Do druhé půle jsme očekávali, že domácí do nás vletí, ale naše dobrá hra jim to nedovolila. Po pár nepřesných střelách jsme se po hodině hry dočkali druhého úspěchu! Vodák skvěle prošel přes čtyři bakovské obránce naservíroval míč Nohynkovi, který se bleskurychle zbavil svého strážce a tvrdou křížnou ranou poslal míč za Loudova záda - 0:2!! Domácí poté hru otevřeli a chtěli co nejdříve snížit. Šance měli dobré, ale jak ve Vaňkově tak v Mlynkově případě skvěle zakročil Ježek v naší brance. Naši hráči ovšem také ještě pohrdli minimálně dvěma góly, kdy se ve vyložených šancích naskytli Vávra i Zdobinský. Ovšem nic to nezměnilo na našem vítězství v tomto prestižním derby!!! A další skvělá zpráva přišla z Čejetic, kde domácí podlehli Krnsku 3:6, takže náš náskok na čele tabulky činí nyní již 11 bodů !!!

Branky: 34. Špetlík z pen., 61. Nohynek

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Čečelský - Nohynek (70. Razák), Bajer (C), Vodák, Zdobinský (79. Nedoma) - Černý (89. Křesťan), Vávra

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.