Dorost MSK

Byšicím jsme nasázeli šest branek

19.04.2010 21:00

Byšice - MSK    1:6 (0:3)

Toto utkání mělo být pro naše hráče velmi těžké, ale až na začátek druhé půle bylo jasně v naší režii a výsledek o tom dosti napovídá, i když rozdíl skóré mohl být ještě vyšší, ale i tak toto vysoké vítězství jasně ukázalo naše ambice do závěru této sezony.

Do tohoto utkání jsme vstoupili velmi dobře, když jsme domácím skoro nepůjčovali balon a tvořili jsme si slibné šance. Nejprve orazítkoval Bajer břevno! Ale zhruba po čtvrt hodině hry jsme se mohli radovat z gólu, Nohynek se skvěle dostal z levé strany do vápna a centrum našel před brankou Zdobinského, který šel důrazně do souboje s domácím obráncem a míč dorazil do branky - 0:1. Náš tlak pokračoval i nadále a netrvalo dlouho a přidali jsme druhou branku. Tentokrát se na hranici vápna skvěle uvolnil Vodák následoval jeho střílený centr, který se od domácího beka odrazil za záda bezmocného brankáře - 0:2. Po tomto gólu hráli naši hráči velmi uvolněně a tvořili si poměrně dost šancí. Ty největší promarnili Bajer s Vávrou, kdy oba byli prakticky v totožné situaci, ocitli se tváří v tvář brankáři, ještě jim míč dobře skákal na přelobování, ale bohužel ani jeden z nich ve svých šancích netrefil branku, Bajer přestřelil a Vávru vychytal brankář. Před koncem poločasu jsme se dočakli další branky, když domácí brankář zachyboval při výkopu od branky, toho využil Černý ke kterému míč doletěl a postupoval sám na branku a po kličce brankáři zavěsil do prázdné branky- 0:3. Chvíli po této brance sudí ukončil první poločas.

Ovšem začátek druhé půle se nám ani trochu nepovedl. Domácí na nás vlétli a my jako bychom se spokojili s tříbrankovým náskokem jsme uplně přestali hrát. Zhruba po deseti minutách hry nás domácí potrestali brankou. Ježek neudržel ránu z přímého kopu z blízkosti velkého vápna a domácí útočník byl v zakončení důrazný a dostal balon za Ježka - 1:3. Domácí tlak trval ještě chvíli, ale už si výraznější šanci nevypracovali. Všechn jejich naděje utnul v 65. minutě Nedoma, který tvrdou úmistěnou ranou nedal brankáři šanci a rozjásal naše hráče i fanoušky - 1:4. Domácí se sice ještě snažili, ale už nic výrazného nevymysleli. Naopak na druhé straně začal úřadovat Nohynek, který svou rychlostí na domácí velmi platil. V 72. minutě se prohnal od levé postranní čáry až  do vápna a tvrdou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě - 1:5. Po necelých deseti minutách udeřil opět Nohynek, tentokráte se opřel hned z "voleje" do přízemního centru od Fialy a znovu propálil vše co mu stálo v cestě - 1:6. Do konce zápasu jsme si ještě dobré dvě šance vypracovali, ale bez gólového efektu. Po konečném hvizdu sudího jsme se mohli radovat z důležitých a hlavně zasloužených tří bodů!!!

Branky: 72. a 83. Nohynek, 14. Zdobinský, 19. Vodák, 42. Černý, 65. Nedoma

Diváci: 30

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Čečelský - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Zdobinský (59. Fiala) - Černý (75. Altman), Vávra (48. Nedoma)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.