Dorost MSK

Roli favorita jsme nakonec v Bousově zvládli

26.05.2009 20:41

Dolnobousovský SK - MSK    2:4 (0:2)

V první půli jsme byli jasnými pány na hřišti a korunovali jsme to dvěma góly. Nutno však podotknou, že jich mohlo být daleko více. Ve druhém poločase jsme naprosto zaspali začátek a během pěti minut domácí vyrovnali na 2:2. Naštěstí jsme pak dokázali ještě vstřelit další dvě branky a dotáhnout zápas do vítězného konce.

Zajímavé situace z utkání:

13. minuta - Nohynek napřahuje ke střele z 20 metrů, střela však mířila do prostřed branky, jenže domácí gólman jí podcenil a srazil si míč do branky - 0:1.

34. minuta - Bajer se ocitá sám před brankářem a chytře ho přehazuje, ale bohužel jeho střela skončila na břevně domácí branky.

41. minuta - Havlík posílá střílený centr před domácí branku a u míče je nejdříve Bendl, který jen lehce tečoval a míč skončil v síti po druhé - 0:2.

45. minuta - Rozhodčí Kočárek ukončuje 1. poločas po jasném průběhu ho vyhráli naši hráči 2:0.

47. minuta - Čečelský chybuje a domácí útočník postupuje sám na Ježka, kterého přízemní střelou prostřeluje a míč končí v naší brance - 1:2.

51. minuta - Domácí podnikají útok z levé strany, odkud příchází přesný centr do vápna na hlavu domácí útočníka, jeho hlavička však Ježek stihne vyrazit, ale k odraženému míči se dostal uplně osamocený domácí hráč a dorážkou nedal Ježkovi šanci - 2:2.

62. minuta - Bendl se probíjí do vápna po brankové čáře odkud překvapil domácího brankáře a mezi ním a tyčkou končí balon v brance - 2:3.

81. minuta - Opět se Bendl probil do vápna z pravé strany, tentokrát našel před brankou nekrytého Černého a ten v klidu dopravil míč do odkryté branky - 2:4.

90. minuta - Sudí ukončuje utkání v poměru 4:2 pro naše hráče.

Utkání jsme měli v první půli jasné pod kontrolou, ale začátek druhé půle jsme zaspali a dovolili domácím vyrovnat. Naštěstí jsme pak z tlaku vytěžili brzy branku a do konce utkání už jsme si vývoj pohlídali.

Sestava MSK: Ježek - Černý (85. Pokorný), Čečelský, Zdobinský - Bajer, Pánek, Vávra, Havlík (57. Špetlík) - Bendl (C), Nohynek, Tesař (65. Najman)

Branky: 41. a 62. Bendl, 13. Nohynek, 81. Černý

Diváci: 15

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.