Dorost MSK

V Luštěnicích jsme vyhráli naprosto zaslouženě

07.09.2009 20:55

Sokol Luštěnice - MSK    1:2 (0:2)

Toto utkání hrané na velmi pěkném hřišti v Luštěnicích jsme vyhráli zaslouženě. Výsledek však mohl být rozhodně jiný naši hráči opět promarnili mnoho velkých šancí a dal pouze dvě branky o které se postaral Vávra. Pár minut před koncem dali domácí branku z penalty po hereckém představení domácího kapitána. Ale vítězství jsme si v klidu pohlídali.

Ze začátku bylo utkání vyrovnané, ale tak od desáté minuty jsme byli jasně lepším týmem. Důsledkem toho byla i první branka utkání, kterou zařídil Vávra po hrubce domácího obránce, kdy ho úspěšně presoval a míč vybojoval a utíkal sáma na branku, kde střelou podél gólmana nezaváhal -0:1. Poté přicházely další naše šance, ale bohužel bez efektu. A tak po necelé půl hodině utkání opět skóroval Vávra, kdy se po ose Ježek - Černý - Vávra řítil opět sám na branku a tentokrát vyběhnuvšího gólmana přeloboval a míč skončil v brance -0:2. Domácí ohrožovali naší branku jen sporadicky. Avšak jednu velkou šanci si připravili, když domácí hráč zblízka napálil tyč! Naši hráči měli hodně vyložených šancí, ale žádnou nedokázali proměnit. Po prvním poločase jsme tedy vedli 2:0.

Na začátku druhé půle se domácí snažili vstřelit rychle branku, ale jejich mírný a opravdu jen chvilkový tlak, se minul bez efektu. Naši poté opět pokračovali v zahazování tutovek z nichž největší byla penalta, kterou neproměnil Špetlík. Poté ještě zahodily obrovské šance Vodák a Volský. Chvíli před koncem utkání rozhodčí odpískal pokutový kop pro domácí po hereckém představení domácího kapitána. Domácí hráč se z penalty nemýlil -1:2. Domácí si však již žádnou šanci nevypracovali a tak získali naši hráči další tři body do tabulky.

Branky: 12. a 26. Vávra

Diváci: 25

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Černý - Zdobinský (41. Najman, 88. Křesťan), Bajer (C), Volský, Nohynek - Vávra (82. Nedoma), Vodák (79. Svoboda)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.