Dorost MSK

Naši hráči doma rozstříleli slabé Kunice

13.09.2010 22:36

MSK - FK Kunice    5:0 (2:0)

V tomto utkání existoval prakticky na hřišti pouze náš tým. Hosté se sice párkrát dostali do šance, ale k ohrožení naší branky se dostali pouze jednou a to když ve druhé půli nastřelili břevno.

Náš tým si již od začátku vypracovával slibné šance, ale především Černý dvě vyložené šance v první půli doslova zazdil. Po dvaceti minutách hry však skvěle zapracoval Kadaník a předložil prakticky před prázdnou branky Razákovi, který se nemýlil- 1:0. Náš tlak i nadále pokračoval a hosté se na nic nezmohli. Ve 40. minutě jsme dali druhý gól, když si Kadaník skvěle naběhl na kolmou přihrávku a v samostatném úniku nedal brankáři šanci- 2:0. To bylo z první půle vše.

Ve druhé půli hra pokračovala tak jak v první skončila. Naši hráči dobře kombinovali a zle zatápěli obraně hostí. Ovšem opět Černý zahodil samostatný nájezd, kdy minul branku. V 58. minutě se však rychlonohý Nohynek dostal za obranu a ve vápně byl zastaven nedovoleně a sudí naprosto správně zapískal penaltu, tu Špetlík bez problémů proměnil- 3:0. Chvíli poté nastoupil do hry po zranění kotníku Vodák a hned na to se radoval z branky! Výborně si poradil v souboji s obráncem a jen tak lehce obhodil gólmana a zasadil čtvrtý hřebíček do Kunické rakve- 4:0. Ovšem dvě minuty poté si opět bohužel obnovil zranění a po šesti minutách pobytu na hřišit byl vystřídán. Poté spálil dvě velké šance Nohynek, ale poslední slovo zápasu řekl Vávra, který se dostal k odraženému balonu na zadní tyči a bez rozpaků ho napálil přímo do Kunické svatyně - 5:0. Chvíli poté byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč, ale bohužel naši také nedohráli v plném počtu, když pět minut před koncem utkání se zbytečně za faul ze zadu nechal vyloučit Šulc! Ovšem to už na našem jasném vítězství nic nezměnilo a tak jsme se po třech porážkách mohli konečně radovat z vítězství!!

Branky: 20. Razák, 40. Kadaník, 58. z pen. Špetlík, 63. Vodák, 78. Vávra

Diváci: 30

Sestava MSK: Louda - Pokorný, Špetlík, Šulc, Čečelský - Nohynek, Bajer (C), Razák (76. Filip), Zdobinský - Černý (60. Vávra), Kadaník (60. Vodák, 66. Matouš)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.