Dorost MSK

Z Nymburka jsme přivezli bod

07.08.2010 17:50

SK Polaban Nymburk - MSK    1:1 (0:0)

K 1. kolu jsme cestovali do Nymburka. V utkání jsme měli hodně šancí, ale bohužel jsme dokázali proměnit pouze jednu. Domácím stačili k jedné brance pouhé dvě šance. Bod z venku je sice dobrý, ale v tomto utkání bylo na vítězství, takže velká škoda.

Již od začátku utkání byl náš tým více na míči a vytvářel si šance. Bohužel nás srážela do kolen naše nemohoucnost v proměňování nabídnutých šanci. Domácí měli v první půli pouze jednu šanci a to když zahrávali přímý kop z dobrých 30 metrů, domácí hráč se snažil Ježka zaskočit dalekonosnou ranou, ale ten jí v klidu lapil. Poté jsme opět domácí tlačili, ale opět jsme zahazovali šance. Tu největší měl Černý, když ho skvělým centrem našel Vávra, ale bohužel Černého hlavička nebyla příliš razantní a tak domácí gólman míč chytil do svých rukavic. To bylo z první půle vše.

Do druhé půle jsme opět vstoupili dobře, ale opět naše šance končili bez golového efektu. A přibližně po hodině hry přišel trest. Domácí po standardní situaci otevřeli skóré zápasu- 1:0. To byla pro naše hráče studená sprcha. Chvíli poté začalo hustě pršet a to nám ještě více ztěžovalo se dostat k ohrožení domácí branky. Ovšem čtvrethodiny před koncem jsme se konečně dočkali golové radosti. Černý si opět skvěle našel místo ve vápně, kde se k němu dostal centr od Vávry a tentokráte už nezaváhal a míč poslal do branky - 1:1. Do konce utkání se odehrálo ještě hodně zajímavého a to především před brankou domácích. Sudí nám upřel jasný pokutový kop po jasně viditelné ruce domácího obránce, poté další fauly v blízkosti domácího vápna sudí přehlížel. Ovšem v posledních minutách utkání dva fauly zapískal. Ovšem oba dva přímé kopy z velmi dobré pozice Špetlík poslal mimo branku. A tak se náš tým v premiéře v krajském přeboru rozešel s Nymburkem smírně 1:1. Je to pro nás ale spíše ztráta než zisk, příští týden se snad poučíme a začneme proměňovat příležitosti a snad už také zvítězíme.

Branka: 76. Černý

Diváci: 30

Sestava MSK: Ježek - Čečelský, Špetlík, Šulc, Pokorný - Vávra, Bajer (C), Vodák, Nohynek - Černý, Kadaník (78. Fiala)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.