Dorost MSK

Skvělým obratem ve druhé půli, vezeme z Pěčic 3 body !!

13.06.2010 22:30

Pěčice - MSK    1:3 (1:0)

Toto utkání bylo více než vyrovnané a také bylo na co koukat. V první půli sice náš tým inkasoval, po dlouhých šesti zápasech, ale ve druhé půli třemi zásahy v rozmezí 20-ti minut skóré dokonale otočil a odvezl si s sebou domů všechny tři body!

Utkání již od svého začátku nabízelo pohlednou podívanou s šancemi na obou stranách. Ovšem tyto šance přicházely většinou ze standardních situací. Zhruba po dvaceti minutách hry nás domácí trochu přitlačili na naši polovinu a zhruba po půlhodině hry se prosadil domácí Bulíř, když jeho střela skončila po odrazu o tyč v naší síti - 1:0. Po tomto gólu jsme to byli my, kdo měl více ze hry a můžeme jen litovat zahozených šancí, minimálně tři byly určitě gólové. Ovšem do konce poločasu již žádná branka nepadla. 

Do druhé půle jsme šli s odhodláním výsledek otočit, ale naše akce ztroskotávaly na dobře organizované obraně domácích nebo naší nepřesnosti. Po hodině hry mohlo být rozhodnuto, když domácí zahrávali rohový kop k hlavičce se dostal Bulíř, ale Ježek skvělým zákrokem míč vyrazil vedle branky! Byl to klíčový moment utkání. Chvíli po této šanci jsme naopak my zazdili obrovskou šanci, konkrétně Nohynek trefil pouze tyč! V 73. minutě jsme se konečně dočkali! Ježek včasným vyběhnutím sebral na vápně míč, tím obešel domácího útočníka a zhruba 10 metrů před naším vápnem poslal dlouhý balon přímo Nohynkovi do běhu, který tváří v tvář nedal domácímu brankáři šanci a bylo vyrovnáno - 1:1! Domácí tento gól hodně zchladil a to hlavní teprve mělo přijít. V 84. minutě se po kombinaci s Altmanem dostal do dobré střelecké pozice Pánek a výstavní ránou vymetl pavučinky z horního růžku pěčické branky - 1:2!! Domácí vrhli všechny síly do útoku a tak se nám otevíraly okénka v domácí obraně. Veškerou snahu domácích o vyrovnání utnul Razák, který podobně jako Pánek nádhernou ranou rozvlnil síť domací svatyně - 1:3!!! Hned po tomto gólu sudí ukončil utkání. Utkání bylo velmi kvalitní s famózním obratem z pohledu našeho týmu!!!

Branky: 73. Nohynek, 84. Pánek, 90. Razák

Diváci: 30

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Vávra, Pánek (C), Nedoma - Nohynek, Razák, Vodák, Zdobinský - Fiala (73. Altman), Černý

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.