Dorost MSK

V Sedlčanech jsme vyhráli zaslouženě

19.09.2010 14:20

Tatran Sedlčany - MSK    0:1 (0:0)

V tomto utkání jsme byli jasně lepším týmem. Bohužel jsme zahazovali šanci za šancí.

Do tohoto utkání nezasáhli Vodák (zranění) a Šulc (disciplinární trest), naopak se poprvé v našem dresu objevil Bako. V utkání jsme prakticky po celou dobu dominovali. Bohužel v první půli jsme se předháněli kdo zahodí větší šanci. Své velké šance spálili Černý, Kadaník i Zdobinský. Na druhé straně se Ježek v brance spíše nudil. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě dost šancí, ale buďto jsme netrefili branku nebo vše pochytal domácí brankář. V první půli tedy žádný gól nepadl.

Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem neinkasovat a hlavně už proměnit nějakou příležitost! Dlouho se nám to však nedařilo a i domácí si vypracovali pár šancí, ale ani jednu neproměnili. V 75. minutě jsme končně protrhli střeleckou nemohoucnost, Čečelský si vyměnil na vápně míč s Nohynkem a tvrdou přízemní ranou rozvlnil síť domácí branky - 0:1. Naši hráči se mohli uklidnit. Bohužel však v v 83. minutě byl vyloučen Černý. Náš tým však i v deseti hráčích vítězství v klidu udržel a mohl se radovat ze zasloužených tří bodů!!! 

Branka: 75. Čečelský

Diváci: 40

Sestava MSK: Ježek - Pokorný (11. Vávra), Špetlík, Bako, Čečelský (87. Nedoma) - Nohynek, Razák, Bajer (C), Zdobinský - Kadaník (60. Matouš), Černý

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.