Dorost MSK

Druhá prohra v řadě

16.02.2010 18:05

MSK - Brniště muži    0:2 (0:1)

V našem třetím zápase na turnaji v Mimoni se proti nám postavil tým mužů z Brniště. Opět se dá říci, že balon na kopačkách jsme měli více my, ale bohužel ten kdo střílel góly byl náš soupeř.

Do utkání jsme vstoupili aktivněji my, ale bohužel bez využití šancí. Zhruba po půl hodině hry měli první vážnější šanci naši soupeři v podobě přímého kopu z blízkosti velkého vápna, střelu z něj však Ježek vytlačil na roh. Z něhož jsme bohužel inkasovali, kdy se centr našel uplně nehlídaný hráč Brniště a hlavou rozvlnil síť v naši brance - 0:1. Do konce první půle si již žádný z týmů nedokázal vytvořit vážnější šanci a tak náš soupeř vyhrál poločas v poměru 1:0.

Do druhé půle jsme vstoupili rychlým přechodem do útoku, ale bohužel hned z protiútoku jsme inkasovali po druhé, když brnišťský útočník tváří v tvář Ježkovi nedal lobem šanci -0:2. Poté se naši hráči opět tlačili do útoku, ale soupeř i občas s notnou dávkou štěstí odolal a vyrážel v občasným protiútokům, ty ale končili buď už v zárodku nepřesnou přihrávkou nebo v Ježkových rukavicích. Bohužel jsme ani ty největší šance nedokázali proměnit a po druhé za sebou jsme prohráli, tentokráte 0:2.

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Pánek, Čečelský, Nedoma - Vávra, Bajer, Nohynek, Zdobinský - Černý, Vodák - ze střídačky do hry ještě zasahovali Fiala a Razák. K utkání nenastoupili zraněný Křesťan a nepřítomný Špetlík.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.