Dorost MSK

Krnsko jsme porazili rozdílem dvou tříd

28.03.2010 19:00

MSK - FK Krnsko    8:0 (4:0)

Vstupní utkání do jarní části sezony se nám povedlo na výbornou. Na domácím hřišti jsme doslova rozdrtili slabé Krnsko v poměru 8:0.

Prakticky po celý zápas jsme měli míč na kopačkách my, důkezem toho je, že Ježek v naší brance kromě jedné šance v úvodu druhé půle se o svůj čístý štít nemusel ani trochu obávat.

Do utkání jsme vstoupili výborně, když už v 9.minutě se trefil, přesně umístěnou střelou o tyč, Nohynek - 1:0. Po stálém obléhání hostující branky jsme se druhého gólu dočkali po 20-ti minutách hry, kdy po nacvičeném signálu se po rohu trefil navrátilec Čečelský - 2:0. Poté jsme se na pár minut přizpůsobili hře Krnska a moc šancí jsme si nevytvořili, ale to všechno skončilo naší třetí brankou, kdy si Vávra skvěle naběhl na centr a nedal brankáři žádnou šanci - 3:0. Pár minut před koncem poločasu střílel ze 20-ti metrů krásně Černý, ale trefil pouze břevno ovšem dráhu střely dobře sledoval Vodák a balon, odražený od břevna do země a zpátky do hřiště, uklidil do prázdné branky - 4:0. To bylo z první půle vše.

Na začátku druhé půle zahrozili hosté, ale střelu stihl zablokovat Špetlík. Poté už se opět hrálo podle našich not. Už v 50. minutě podběhl brankář hostí centr a Vávra už měl jednoduché dopravit hlavou balon do sítě - 5:0. Přibližně po hodině hry po pěkné kombinaci uprostřed hřiště předal Čečelský Nedomovi, který krásnou dalekonosnou ranou rozvlnil síť - 6:0. Po tomto gólu už se utkání spíše jen dohrávalo. V 69. minutě si dokázali hosté vytvořit dobrou příležotitost, ale Ježek skvěle zmenšil hostujícímu útočníkovi střelecký úhel a střelu v klidu chytil. V 78. minutě se podruhé v utkání trefil Vodák, když na jeho tvrdou přízemní ránu hostující gólman nedosáhl - 7:0. A to nejkrásnější přišlo na konec. Pánek vyvezl balon z vlastní poloviny a přes Nohynka, který skvělě poslal Vodáka do vápna, který nezištně připravil míč před prázdnou branku Bajerovi se míč po krásné akci dostal až do hostující branky - 8:0. Do konce utkání se již nic vážného nestalo a tak jsme se mohli radovat z naprosto zaslouženého a hlavně důležitého vítězství.

Branky: 36. a 50. Vávra, 43. a 78. Vodák, 9. Nohynek, 20. Čečelský, 61. Nedoma, 87. Bajer

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Pánek, Čečelský (68. Fiala) - Nohynek, Bajer (C), Vodák, Křesťan (48. Nedoma) - Černý (75. Razák), Vávra

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.