Dorost MSK

Zápas s Všechlapy byl jednoznačný

11.10.2009 20:20

MSK - Sokol Všechlapy    9:1 (5:1)

Do tohoto utkání jsme vstoupili výbroně, když jsme už po pár vteřínách šli do vedení. Bohužel jsme si pak nechali vyrovnat, ale do poločasu jsme dal ještě čtyři branky a bylo rozhodnuto. Druhý poločas jsme navíc ještě přidali další čtyři branky, ikdyž jich mohlo být daleko více, a v klidu jsme získali další tři body.

Utkání začalo pro náš tým skvěle, hned v 1. minutě se trefil Volský- 1:0. Minutu na to zahodil Zdobinský 100% šanci. Trest přišel v 9. minutě, kdy hosté po standardní situaci vyrovnali- 1:1.. Ve 21. minutě se kuriozně hrudí trefil Zdobinský, když ho trefil střela od Černého- 2:1. Ve 34. minutě se po skvělé zahrané standardní situaci trefil Černý- 3:1. Pár minut na to Černý přihrával před branku Vodákovi, který ve skluzu míč poslal do sítě- 4:1. Chvíli před poločasem znovu skóroval Vodák po chytře umístěné střele- 5:1. První půle skončila naším vedením 5:1.

Druhý poločas začal jako ten první, opět jsme brzy skórovali. Zdobinský si naběhl do vápna, obtočil se kolem obránce a tvrdou ranou zavěsil- 6:1. Poté hra trochu ztratila tempo a nehrál se moc pěkný fotbal. Po hodině hry završil svůj hattrick Vodák, když po samostatné akci nedal brankáři šanci- 7:1. Ovšem to od něj nebylo vše a po pár minutách se trefil znovu! - 8:1. Naši hráči už si začali spíše dělat srandu z protivníka než, aby dali co nejvíce branek. Nohynek běžel dvakrát sám na branku, ale bohužel ani jednou nedal. Ovšem ještě chvíli před konečným hvizdem jsme dali ještě jeden gól. Zdobinský tvrdou ranou k tyči podél vybíhajícího brankáře, tak završil svůj hattrick!- 9:1. Chvíli poté rozhodčí ukončil toto jednoznačné utkání. Nás může mrzet pouze počet neproměněných šancí. Rozhodně mohlo být skóré opět o pár gólů vyšší.

Branky: 34., 43., 62. a 68. Vodák, 21., 53. a 87. Zdobinský, 1. Volský, 28. Černý

Diváci: 50

Sestava MSK: Ježek - Pokorný, Špetlík, Vávra (72. Křesťan), Pánek (54. Svoboda) - Razák (54. Nohynek), Bajer (C), Volský, Zdobinský - Černý, Vodák

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.